Word ambassadeur

ambassadeurs-social-seeder-colitis-takeda-800x400-1

Ben je IBD-patiënt of ken je iemand met IBD? Lees dan zeker verder.

IBD heeft een grote impact op het leven van een patiënt en hun omgeving. ‘Gewone’ activiteiten zoals een etentje, sporten of een avond naar de bioscoop zijn een pak minder vanzelfsprekend als je de ziekte van Crohn/colitis ulcerosa hebt.

De juiste medicatie is een belangrijke stap om de ziekte onder controle te krijgen. Maar ook ervaringen, tips en advies uitwisselen, biedt heel wat patiënten steun. Daarom ontstond een half jaar geleden deze blog. Voor en door lotgenoten.

Om met de blog nog meer mensen te helpen, gaan we samenwerken met Social Seeder, een platform om online ambassadeurs te verzamelen. Het zou onze bloggers een plezier doen mocht jij ook ambassadeur willen worden.

Wat doet zo’n ambassadeur? Je voornaamste taak is om de blogposts te verspreiden. Wij mailen je 1 à 2 keer per maand een nieuw artikel. Als je dat artikel de moeite vindt, kun je hetmet één eenvoudige klik delen via je persoonlijke sociale media (Facebook, Twitter, LinkedIn). Wij bereiden ook de tekst en afbeeldingen voor, dus daar hoef je je hoofd niet over te breken.

Interesse? Vul dan het formulier in en word ambassadeur.

Bedankt!