We staan dichter bij elkaar door haar ziekte

ouders_driesluyten20

Als familie hangen we erg sterk aan elkaar. We hebben altijd goed kunnen praten over Kathleens ziekte. En we hebben altijd alle ellende samen getrotseerd, als gezin. Hadden we een andere keuze, dan?

We zijn er voor elkaar

Wat doe je als je kind ziek is? Dan zorg je voor dat kind. Dat is gewoon zo. Dat doen we trouwens nog altijd. Een tijdje geleden werd Kathleen geopereerd omdat ze vernauwingen had in haar darm. Achteraf had ze onze hulp nodig bij de verzorging. Dat doen we met heel veel plezier, hoe vreemd dat ook klinkt.

We horen elkaar heel vaak: we bellen veel met elkaar. Ze weet dat ze altijd bij ons terechtkan. Mijn man is trouwens de klusjesman bij Kathleen thuis. Dat hoort erbij, en dat is ook het minste wat we voor haar kunnen doen. 

Dichter bij elkaar

Kathleen woont samen met haar dochter Jill. Zij is nu een tiener. En ze steunt haar mama enorm. Die twee hebben echt een nauwe band. Ze hebben dan ook al heel wat watertjes doorzwommen samen.

Wij, haar ouders, ook. Als koppel staan we net dichter bij elkaar door alle ellende die we samen hebben doorstaan. Maar we maken er het beste van, altijd.