Mijn vrouw en dochter hebben me altijd gesteund

victor_driesluyten4

Ik was al getrouwd met Delphine toen ik ziek werd. Het was een serieuze klap voor haar. We hadden net een kindje en ik kon niks doen. Ik was ziek, lag de hele tijd in bed.

Die periode was toch wel een serieuze relatietest. Maar ik kon altijd op enorm veel steun rekenen. Delphine stond altijd klaar voor mij. Ik ben haar heel dankbaar dat ze er in zo’n moeilijke periode voor mij was. Zelfs mijn dochtertje Lily, die nu 3 jaar oud is, weet dat ik soms eens buikpijn heb. Ze is dan altijd rustiger en heel lief. Dat is voor mij een grote steun.

Echte vrienden

Tijdens een moeilijke periode leer je je echte vrienden kennen. Je merkt wie er echt voor je is en op wie je kan rekenen. Ik heb op zich geen negatieve reacties gekregen, maar er zijn altijd mensen in je omgeving die liever niet met je miserie geconfronteerd worden. Ik begrijp dat wel, iedereen heeft zijn eigen problemen en zorgen. Toch is het ook mooi om te zien wie je echt steunt tijdens een vervelende periode.