Samen sterk: Crohn- en colitisverhalen op één pagina

MURIELMIGNOLET_DRIESLUYTEN2

Vanaf nu delen we verhalen van Crohn- en colitispatiënten op één gemeenschappelijke Facebookpagina. Ja, het zijn twee verschillende ziektes. Maar toch zijn er heel wat gemeenschappelijke kenmerken. Heel wat mensen die Crohn hebben, herkennen zich in verhalen van iemand met colitis én omgekeerd.

Wat verandert dat voor jou? Niet veel. De overstap naar de nieuwe Facebookpagina gebeurt automatisch. Daar hoef je zelf niets voor te doen. 

Meer lotgenoten en verhalen

Waarom één gezamenlijke Facebookgroep voor iedereen met Crohn en colitis? Heel wat IBD-patiënten kampen met dezelfde vragen, problemen en uitdagingen. De gemeenschappelijke Facebookgroep wil zo een grotere community samenbrengen, en hen antwoorden en steun geven.

Nog meer lotgenoten met wie je verhalen kan delen en aan wie je vragen kan stellen.

Nog meer informatie en verhalen van medepatiënten, hun familie en gespecialiseerde zorgkundigen.

Eén centrale plaats voor alle verhalen en vragen: de grootste community rond IBD in België. En daar maak ook jij deel van uit. 

Website in nieuw jasje

Sinds 19 mei, jawel, op World IBD Day, steekt ook onze blog (wijhebbencrohn.be of wijhebbencolitis.be) in een nieuw jasje. Met nog meer verhalen, recepten en informatie over de ziektes.