Reizen is voor mij puur genieten

inge_driesluyten10

Ik hou enorm veel van reizen. Dat is echt een van mijn hobby’s. Mijn man en ik hebben al heel wat mooie reizen gemaakt. En er staan nog heel wat landen op ons lijstje. Ik hoop dat ik die allemaal kan bezoeken.

Bijna konden we niet vertrekken

Een van de mooiste reizen die ik ooit maakte, was naar IJsland. Wat een prachtig land. Vorig jaar zijn we naar Namibië geweest. Gelukkig had ik mijn vaccins al gekregen voordat ik mijn opstoot kreeg, en de zware medicatie die erbij hoorde.

Vlak voor ons vertrek was ik eventjes bang dat de reis in het water zou vallen omdat ik mij niet zo goed voelde. Toch hebben we toen besloten te vertrekken. Dankzij mijn medicatie is dat heel goed meegevallen. Uiteindelijk heb ik me maar 3 van de 14 dagen niet goed gevoeld. Het eten in Namibië is heel natuurlijk. Ik heb er veel groenten gegeten.

Lange verlanglijst

Momenteel staan er nog geen nieuwe reizen op de planning. Maar we willen graag eens naar Canada, Thailand, Nieuw-Zeeland, Schotland… Een hele lijst! Op reis gaan is voor mij pure ontspanning. Ik kan daar echt van genieten.