Mijn dagelijkse routine

nathalietakeda_driesluyten3

Ik werk voltijds. Daardoor heb ik veel last van vermoeidheid. Om vol te houden, volg ik een strikte dagelijkse routine. Ik sta ’s ochtends altijd op het laatst mogelijke moment op om zoveel mogelijk te rusten. Aan de andere kant ga ik wel laat slapen, tegen middernacht pas. Ik vind slaap tijdverlies. Dat is een contradictie die mijn slaapkwaliteit niet ten goede komt. Maar de mens is een gewoontedier, sommige patronen zijn lastig te doorbreken.

Ik ontbijt pas op het werk zodat ik geen krampen heb in de file. Ik heb al twee ongelukjes gehad, vlak bij mij thuis was dat. Vreselijk.

Uit in het weekend

Op dinsdag- en donderdagavond sport ik in de fitness. Verder houd ik me ’s avonds bezig met het huishouden. Als ik geen plannen heb in het weekend blijf ik thuis. Dan bekijk ik wat series en doe ik mijn huishouden.

Uitgaan doe ik alleen in het weekend. Sinds begin 2017 ga ik opnieuw naar de discotheek. Ik ga naar dezelfde clubs als toen ik twintiger was. Het publiek is daar heel gemengd: jong en oud vinden elkaar op de dansvloer.

Het doet me deugd om te babbelen, te dansen, te genieten. Het idee om terug naar de discotheek te gaan kwam van een vriendin. Via Facebook hadden we na lange tijd opnieuw contact en zij stelde voor om uit te gaan. Ik heb het mij nog niet beklaagd dat ik haar uitnodiging aanvaard heb.

Het gaat er niet altijd zo wild aan toe in het weekend. Met mijn vriendinnen uit de lagere school ga ik af en toe iets gaan eten, ook gezellig. Of ik ga uitwaaien aan de Franse Opaalkust, daar voel ik me het best. En als kleine verwennerij aan mezelf laat ik elke maand mijn nagels doen.