Ik hou niet zo van slaatjes

inge_driesluyten11

Sinds 2016 let ik heel strikt op mijn voeding. Ik probeer zoveel mogelijk pure dingen te eten. Gelukkig dronk ik sowieso al geen alcohol en koffie. Dus dat mis ik helemaal niet. Op restaurant kies ik altijd een gezond gerecht. Maar dat is moeilijk, want ik hou ik echt niet van slaatjes.

Geen aardappelen

Ik mijd vooral gluten, lactose en aardappelproducten. Ik reageer heel fel op aardappelen, dus die eet ik niet meer. Ik eet heel veel groenten en fruit. Mijn eetgewoonten hebben niet zoveel invloed op onze eetgewoonten thuis. Ik eet vaak vegetarisch, en mijn man bakt er dan gewoon een biefstuk bij. En als we kip met groenten eten, laat ik de aardappelen eruit.

Slaatjes op restaurant

Als we uit eten gaan, probeer ik me niet zoveel aan te trekken van dat strikte dieet. Ik let wel op om de gezondere gerechten op de menukaart te kiezen. Maar meestal zijn dat slaatjes, en slaatjes zijn echt mijn ding niet. Dan moet ik wel iets anders kiezen. Dat moet ik dan de dagen nadien bekopen.