De pouch, een nieuwe start?

karenenzus_driesluyten24

Sinds enkele jaren heeft Karen een pouch. Ze is nu officieel genezen verklaard. Nu heeft ze geen stoma meer, hoeft ze niet langer medicatie te nemen en heeft ze opnieuw controle over haar toiletbezoeken. Haar geluk is ook het mijne.

Haar levensstandaard is er sindsdien een pak op vooruitgegaan. We hebben dat dan ook uitgebreid gevierd met een groot feest. Al haar vrienden, familie en heel wat yogastudenten waren erbij. Samen vierden we dat die moeilijke jaren achter ons lagen. Het was een heel emotioneel moment. Vooral voor Karen, maar ook voor mezelf en onze ouders.

Naar Disneyland zonder kopzorgen

Afgelopen zomer ging ze voor het eerst mee naar Disneyland Parijs met mij en mijn dochters. Vroeger kon ze dat niet, omdat het gevaar op een ongelukje te groot was. De wachtrijen voor zo’n attractie zijn immens lang. En als je dan hoognodig moet en je kan niet meteen gaan… Het angstzweet breekt me al uit als ik eraan denk. Nu kon ze eindelijk mee. Het was een fantastische dag.

Haar leven weer in handen

Die momenten waarop ze haar leven weer in handen krijgt, doen ongelooflijk veel deugd. Zoals toen ze voor het eerst in jaren opnieuw zorgeloos kon shoppen, samen met mij en mijn dochters. Karen sprong toen letterlijk een gat in de lucht. Het deed ongelooflijk veel deugd om haar opnieuw zo gelukkig en zorgeloos te zien.