Bij mijn meter kan ik altijd terecht

shauni_driesluyten10-1

Mijn meter en peter zijn heel belangrijk voor mij. We hebben altijd een sterke band gehad, en die is de laatste jaren nog hechter geworden.

Mijn meter luistert als ik het moeilijk heb. Maar soms wil ik niet praten. Dan ga ik gewoon bij hen langs en zitten we samen in de zetel. Op zulke momenten kom ik volledig tot rust.

Mijn mama is zelf ziek

Ook mijn ouders, broer en zus zijn heel lief voor mij en zorgen echt voor mij. Ik ben enorm dankbaar voor mijn vangnet thuis.

Mijn familie zorgt echt voor mij

Ons gezin had al ervaring met de symptomen van mijn ziekte omdat mijn mama reuma heeft, een auto-immuunziekte die familie is van Crohn. Ze heeft ook last van opstoten en vermoeidheid, zij begrijpt dus heel goed hoe ik me voel. En nu besef ik zelf waar zij al jaren mee moet leven.